Witam, mam od niedawna pieska tej rasy i chętnie porozmawiam z osobą, która ma również przyjemność spędzać każdy dzień z tym pieskiem. Chętnie wymienię się również cennymi informacjami i liczę na to samo:)
Aby w pełni korzystać z forum należy się zarejestrować i zalogować. Posiadając konto będziesz mógł tworzyć nowe tematy, wypowiadać się w już istniejących, pisać wiadomości prywatne i wiele innych. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku załóż konto za darmo!

Ogólnie O Shih Tzu
Napisano 08 październik 2013 - 20:36

Napisano 06 grudzień 2013 - 09:04

To co mnie zawsze "rozwala" w tych małych potworkach i przyprawia o ogromny uśmiech to ich uzębienie, które prawie u każdego jest trochę krzywe:)
Na dodatek znajomi, którzy mają shih tzu twierdzą, że te psy lubią mieć jakoś dziwnie wygiętą szczękę przez co wszystkie zęby są na widoku, a na dodatek jak są bardzo krzywe to nie mogę powstrzymać uśmiechu:) Prawda?
Napisano 25 wrzesień 2017 - 17:15

Najprościej psa czymś zająć. Można też nauczyć go wykonywania komend np siad. Kiedy pies ma ochotę na nogawkę swojego pana wtedy SIAD. Prawdopodobnie wykona polecenie i wtedy można go nagrodzić ciasteczkiem snack mobility dog z vetexpert. Szybko dojdzie do przekonania że są smaczniejsze rzeczy niż nogawki.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników